1o Σεμινάριο Street Fighting Self Defence Επιπέδου Α’

1o Σεμινάριο Street Fighting Self Defence
Επιπέδου Α


Το ¨ΑΘΛΟΝ¨ Fitness & Martial Arts Club διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Street Fighting ρεαλιστικής αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, Διάρκειας 36 ωρών.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε 3 Σαββατοκύριακα στις 3&4,10&11 και 17&18 Μαΐου 2014 και θα είναι διάρκειας 6 ωρών.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από 3 ενότητες:

Α. Θεωρία (6ώρες). Νομικά θέματα, Ψυχολογία Θύματος και Θύτη, Πρώτες Βοήθειες.

Β. Πράξη (18ώρες). Τεχνικές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας (χτυπημάτων, λαβές, ακινητοποιήσεις, χρήση αντικειμένων που υπάρχουν στο περιβάλλον), Πρώτες Βοήθειες.

Γ. Σενάρια (12 ώρες).

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και πιστοποίησης.

Ο εισηγητής και εκπαιδευτής του σεμιναρίου θα είναι ο κ.Στεργάτος Σαράντης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κάτοχος 6ο Dan ETU, Προπονητής Α’ κατηγορίας Taekwondo, Προπονητής Α’ κατηγορίας της ISU (International Street fighting Union), Προπονητής Kick Boxing, Προπονητής MMA, κάτοχος αναγνωρισμένου πτυχίου ναυαγοσωστικής και εκπαιδευτής σωμάτων ασφαλείας στην Σχολή Αστυφυλάκων. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πολεμικών τεχνών με σημαντικές διακρίσεις και ως αθλητής και ως προπονητής.

Παρατηρητής του Προγράμματος θα είναι ο Grand Master Στεργάτος Γεώργιος 8ο Dan ETU.

Το σεμινάριο είναι για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εφοδιάσει τον εαυτό του με γνώσεις αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας είτε όταν πρόκειται για τον/την ίδιο/ίδια ή για τον συνάνθρωπο του, την οικογένεια του, το παιδί του. Ενδείκνυται για ηλικία 16+ και για άνδρες και για γυναίκες, δεν απαιτείται ήδη γνώση κάποιας πολεμικής τέχνης.

Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Απριλίου 2014. Τις Δηλώσεις συμμετοχής θα τις προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου ή μέσο e-mail.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου μας Α.Φ.Κ.Τ. Ορεστιάδος.
Διευθ.:11ης Διλοχίας, 14 Ορεστιάδα
Τηλ.: 2552029100 & 6997629446.
Website.: http://www.athlonfitnessclub.blogspot.gr



*Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε αποσπάσματα του Σεμιναρίου στο Link στην Σελίδα του Facebook


Οι ενότητες του STREET FIGHTING” Ρεαλιστικής Αυτοάμυνας & Αυτοπροστασίας Επιπέδου Α’, Επιπέδου Β’ και Επιπέδου C’, αναπτύσσονται από το Αθλητικό Φιλοσοφικό Κέντρο Taekwon do Ορεστιάδας.(“ΑΘΛΟΝ” Fitness & Martial Arts Club) αναγνωρισμένος σύλλογος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwon do (ΕΛ.Ο.Τ.), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ.), και την International Street Fighting Union (I.S.U.).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 KICK BOX

KICK BOXING