Βραβεύσεις Αθλητών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing Π.Ο.Κ.







Βραβεύσεις Κικ-Μπόξινγκ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-Μπόξινγκ θα βραβεύσει όλους τους αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο το έτος 2013. Επίσης, θα τιμήσει και όλους τους δασκάλους-προπονητές που θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση για την προσφορά τους στο άθλημα του Κικ-Μπόξινγκ για το έτος 2013. Στόχος της ομοσπονδίας η αναβάθμιση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα, η επαφή των μελών μεταξύ τους και εκτός γηπέδων ή Γενικών Συνελεύσεων και η προβολή του αθλήματος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Παρακαλούνται όλοι οι προπονητές όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τη γραμματεία της ομοσπονδίας, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ώστε να μπορέσει η Π.Ο.Κ. να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εκδήλωση.

Επίσης, όσοι προπονητές έχουν αθλητές με διεθνή διάκριση μέσα στο έτος 2013 (1η, 2η ή 3η θέση σε διεθνές πρωτάθλημα ή νίκη σε επίλεκτους αγώνες ενάντια σε ξένο αθλητή) παρακαλούνται να τους δηλώσουν άμεσα στην ομοσπονδία, ώστε να γίνει συσχετισμός με τις λίστες μας για αποφυγή λαθών.

Στην εκδήλωση θα γίνει κλήρωση πάνω από εκατό (100) δώρων από χορηγούς χωρίς λαχειοφόρο ή οποιοδήποτε κόστος. Θα υπάρχει στην είσοδο το χώρου της εκδήλωσης άνθρωπος, ο οποίος θα δίνει αριθμημένο απόκομμα για την κλήρωση με την οποία θα συμμετέχει ο καθένας δωρεάν.
Η μόνη οικονομική επιβάρυνση για αυτούς που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι η κατανάλωση που θα έχουν στο κατάστημα (εισιτήριο – ποτό 10,00€).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Dreamcity, που βρίσκεται στην Αθήνα (Γκάζι) επί της Ιεράς Οδού 10, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, ώρα έναρξης: 22.00.

Μετά την εκδήλωση της Π.Ο.Κ. θα ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα του μαγαζιού.

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας στο άθλημα μας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.


Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ-Μπόξινγκ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 KICK BOX

KICK BOXING