Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2012

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Εικόνα
WHEY ISOLATE Είναι παράγωγο της πρωτείνης του γάλακτος. Θεωρείται ως η πρωτείνη με την μεγαλύτερη καθαρότητα, βιολογική αξία και την ταχύτερη απορρόφηση. Αυτό την καθιστά ιδανική για την λήψη αμέσως μετά την προπόνηση, αλλά ο χαμηλός χρόνος ημιζωής της(περίπου μισή ώρα) δεν την καθιστά κατάλληλη για υποκατάστατα γεύματος. Αρνητικό στοιχείο είναι η υψηλή τιμή της. WHEY PROTEIN CONCENTRATE Ο "φτωχός συγγενής" της Whey Isolate, έχει χαμηλότερη βιολογική αξία και απορροφητικότητα απο αυτήν, ωστόσο παραμένει ανώτερη από τις περισσότερες φυσικές πηγές πρωτείνης και διατήθεται σε πολύ καλή τιμή. Για ίδιες χρήσεις όπως η Isolate.

Άσκηση - H σωστη ωρα για την σωστη τροφή.

Εικόνα
Για να εχουμε επυτηχια με την διατροφη μας ετσι ωστε να χτίσουμε μυς και οχι λιπος θα πρεπει να περνουμε την σωστη ωρα της σωστες τροφες.Π.χ μετα την γυμναστικη το σωμα μας χρειαζεται τροφη και θελει να αναπληρωσει την χαμενη ενεργεια που εχασε και για αυτο το λογω θα πρεπει να παίρνουμε μια γρηγορη πηγη απο υδατνθρακα. Παρακατω γραφω ποτε θα ειναι να τρωμε καλυτερα τροφες με πρωτεϊνη,υδατανθρακα και λιπος ετσι ωστε να εχουμε τα καλυτερα επυθημητα αποτελεσματα για μας και το σωμα μας. 

32 Ασκήσεις Για Τέλειους Κοιλιακούς!

Εικόνα
Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε ασκήσεις κοιλιακών επιλεγμένων για να φτιάξετε ένα στομάχι που ονειρεύεστε. Προπονηθείτε μέρα παρά μέρα, ρυθμίστε την διατροφή σας Οι πλούσιοι και γραμμωμένοι κοιλιακοί είναι το όνειρο όλων μας .Το σημείο αυτό του σώματος μας είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σ’ ότι αφορά την fitness εμφάνιση μας. Πέρα όμως από την εμφάνιση οι κοιλιακοί μύες παίζουν καθοριστικό ρόλο σε σχέση με την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της σπονδυλικής στήλης και των ζωτικών οργάνων (σπλάχνα).

Swiss Balls!

Εικόνα
Οι Swiss Balls είναι ένα από τους καλύτερα εργαλεία εκγύμνασης .  Ασκήσεις πάνω σε μια μπάλα ισορροπίας μπορούν και πρέπει να εκτελούν όλοι.  Ο βαθμός δυσκολίας κάθε άσκησης εξαρτάται από το πόσο ο αθλητής εκτείνει το σώμα του πέρα από το σημείο ισορροπίας.  Η καθιστική ζωή δεν προσφέρει στο σύγχρονο άνθρωπο το απαραίτητο περιβάλλον για να μείνει υγιής. Η προιστορία του ανθρώπου περιείχε αρκετές δόσεις φυσικής δραστηριότητας σε ένα περιβάλλον όπως η άγρια φύση με αποτέλεσμα η υγεία του ανθρώπου να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με δύσκολες ασκήσεις όπως το squat, lunges κα. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.! Να χαμογελάτε είναι μεταδοτικό και κάνει καλό στην υγεία.

Παιδί και πολεμικές τέχνες.

Εικόνα
Πολλοί είναι οι γονείς που ανησυχούν μήπως τα παιδιά τους αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα ακολουθώντας μια πολεμική τέχνη. Οι ανησυχίες αφορούν συνήθως το να μην χτυπήσουν ή να μην γίνουν επιθετικά σαν ενήλικοι στο μέλλον. Άλλοι επιθυμούν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με ένα πολεμικό άθλημα για να μάθουν να πειθαρχούν τον εαυτό τους, αλλά και να προστατεύονται από επιθετικά άτομα. Τα παιδιά από την άλλη πλευρά πολλές φορές αντιμετωπίζουν το μάθημα μιας  πολεμικής τέχνης σαν ώρα παιχνιδιού για να δουν τους φίλους τους και δεν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε τάξη.  Οι δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών θα πρέπει να γνωρίσουν τη μαγεία της κάθε πολεμικής τέχνης στα παιδιά, ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους και το μάθημα να είναι αποδοτικό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εικόνα

Μεγαλώνοντας αγόρια...

Εικόνα
Μπορεί σαν μαμάδες να βρίσκουμε πιο εύκολο να μεγαλώσουμε ένα κοριτσάκι γιατί η φύση της μας είναι γνώριμη, από την άλλη πλευρά όμως, το να μεγαλώσουμε σωστά ένα... αγοράκι είναι μία πρόκληση γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις.  Τα παιδιά έχουν ανάγκη από κανόνες και περιορισμούς μέσα στο σπίτι για να νιώσουν ασφαλή.

Νικήστε τη θερμοπληξία

Εικόνα
Ο καύσωνας προκαλεί θερμοπληξία. Γνωρίζετε όμως ποια είναι τα συμπτώματά της και πώς την αντιμετωπίζετε σε περίπτωση που πέσετε θύματα; Όπως λένε οι ειδικοί, τα πρώτα συμπτώματα είναι ο δυνατός πονοκέφαλος, η ατονία, το αίσθημα καταβολής δυνάμεων, οι τάσεις για λιποθυμία, η ναυτία, η ταχυκαρδία, οι εμετοί.  Υπάρχουν και περιπτώσεις όμως πιο δύσκολες και τα συμπτώματα τότε είναι: πυρετός, εμετοί, διάρροια, διαταραχή της πηκτικότητας του αίματος, απουσία εφίδρωσης, απώλεια των αισθήσεων. 

Δίαιτα το καλοκαίρι: Τα μυστικά της διατροφής όταν κάνει ζέστη

Εικόνα
Το καλοκαίρι είναι μία εποχή ξενοιασιάς, διακοπών και απολαύσεων, οπότε η  διατροφή  έχει την τιμητική της. Ποιοι είναι όμως οι δημοφιλείς μύθοι της  καλοκαιρινής   διατροφής  και ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτούς; 1. Το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να πίνει κανείς κοκτέιλ παρά άλλα δυνατά ποτά . Τα κοκτέιλ έχουν συνήθως μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από ένα απλό ποτό, όσο δυνατό και εάν είναι αυτό. Επιπλέον, περιέχουν και χυμούς ή γάλα που αυξάνουν την θερμιδική τους απόδοση. Άρα εάν προτιμούμε το κοκτέιλ για να μειώσουμε το θερμιδικό φορτίο του ποτού μας, αυτό είναι λάθος.

Καλημέρα σε όλους!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!

Εικόνα