''Ιron Challenge 3'' Κ1


Στις 28 Απριλίου, το IRON CHALLENGE θα απογειωθεί στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ελληνικό, με τον Iron Mike Zambidis να υπερασπίζεται τον Παγκόσμιο Τίτλο του “King of the Ring” και να αγωνίζεται για το Super World Title.

Ο Σύριο-Αυστριακός Fadi Merza, ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με εντυπωσιακό track record διεκδικεί τον Παγκόσμιο τίτλο από τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Οι δύο αθλητές σε μια ανεπανάληπτη και σκληρή μάχη, αγωνίζονται στην κατηγορία των 70 κιλών.
Στη διοργάνωση IRON CHALLENGE θα πραγματοποιηθούν 7 pre-games και 6 αγώνες kick boxing με Έλληνες αθλητές, με αποκορύφωμα της βραδιάς τον πολύ μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Η διοργάνωση θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθεί από παράλληλα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά.



Πάει πολύς καιρός από τότε που είδαμε για τελευταία φορά αφίσα διοργάνωσης Κ-1. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες διέρρευσε το πόστερ του ανανεωμένου event, στo οποίo απεικονίζεται φυσικά και ο ''Iron Mike'' ως μέρος του Final 16 στα 70 κιλά, όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Chahid Oulad El Hadj!



Mαζί φυσικά στην αφίσα είναι και οι σταρ στην κατηγορία heavyweight Badr Hari και Mirko Cro Cop, ενώ μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη ως σταρ στο K-1 Max επέλεξαν να βάλουν και τον Andy Souwer!


Υπο την αιγίδα της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία KIck Boxing)
Πηγή: http://ironchallenge.gr  http://onlyfighters.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 KICK BOX

KICK BOXING