Στο βάθρο των νικητών ο Αθλητής μας!!! Αποτελέσματα αγώνων Β' Κύπελο Ελλάδος.




    Στις 17 Δεκεμβρίου 2011διεξήχθη το Β'Κύπελλο Ελλάδος "Σταμάτης Κάσσης", στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου. 
    Για την ιστορία ο Δάσκαλος Σταμάτης Κάσσης είναι ο πρώτος Δάσκαλος TAEKWON DO στην Ελλάδα.
Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έφερε το TAEKWON DO στη χώρα μας. Ένας από τους πρώτους μαθητές του ήταν ο Grand master της σχολής μας ο Δάσκαλος Στεργάτος Γεώργιος 8 Dan, ο οποίος με την σειρά του ήταν από τους πρώτους που εδραίωσαν και εξέλιξαν το TAEKWON DO στην Ελλάδα και Δάσκαλος του Master της σχολή μας του Δασκάλου και τωρινό προπονητή του συλλόγου μας το Δάσκαλο Στεργάτο Σαράντη 5 DAN και Καθηγητή της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με ειδικότητα στο TAEKWON DO και στις πολεμικές τέχνες, με δίπλωμα Α'κατηγορίας προπονητή στο TAEKWON DO και επί σειρά ετών πρωταθλητής, όπου είναι και ο μοναδικός στην πόλη μας, που διδάσκει TAEKWON DO, με τόσο μεγάλη και ολοκληρωμένη πρακτική, παιδαγωγική και επιστημονική κατάρτιση του αθλήματος.      
    Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με τον Αθλητή Ιωάννη Παπαδημητρίου στην κατηγορία -49, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση, Χάλκινο μετάλλιο.
    Στον πρώτο αγώνα κέρδισε με 9 - 6,στον δεύτερο αγώνα έληξε με 2 - 2 και κέρδισε τον αγώνα στον ξαφνικό θάνατο, στον τρίτο αγώνα, στον προημιτελικό βρέθηκε αντιμέτωπος με τον περσινό πανελλήνιο πρωταθλητή από τον οποίο είχε χάσει ο αθλητής μας στον τελικό με έναν πόντο διαφορά, αλλά ο αθλητής μας το κέρδισε αυτή τη φορά με διαφορά 5 πόντων 12 - 7, στον τέταρτο αγώνα στον ημιτελικό έχασε με 7 - 6 και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον τελικό.
    Συγχαρητήρια στον αθλητή μας και στο Δάσκαλο Στεργάτο Σαράντη για τη δουλειά που έχουν κάνει και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν για περισσότερα μετάλλια και επιτυχίες μέσα στο 2012.


Μερικά στιγμιότυπα από τους αγώνες:


Ο ΒΑΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

ΝΕΡΙΟ ΤΣΑΚΙ

ΝΤΟΛΙΟ ΤΣΑΚΙ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΝΤΟΛΙΟ ΤΣΑΚΙ

ΦΟΥΡΙΟ ΤΣΑΚΙ

Η ΑΡΧΗ!!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

ΠΑΝΤΑ ΝΤΟΛΙΟ ΤΣΑΚΙ

ΦΟΥΡΙΟ ΤΣΑΚΙ

ΠΑΝΤΑ ΝΤΟΛΙΟ ΤΣΑΚΙ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

KICK BOXING

Τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 KICK BOX