Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2013

Αποτελέσματα αγώνων 17ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Χαλκίδα.

Εικόνα
Συγχαρητήρια στον Αθλητή Άγγελο Παραπαγγίδη για την εξαιρετική του επίδοση στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Χαλκίδα υπό την αιγίδα της ΕΤΑΝΕ. Πρόκειται για ένα δυναμικό "come back" του αθλητή μας ύστερα από 9 χρόνια απουσίας από τα πρωταθλήματα. Το 2013 από ότι φαίνεται είναι η χρονιά του. Και πάλι συγχαρητήρια.

Αποτελέσματα αγώνων "APOLLON OPEN SUMMER CUP 2013”

Εικόνα
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παίξανε σήμερα, που παρά τις δυσκολίες που αντιμέτωπίσανε μπόρεσαν και στάθηκαν πολύ καλά στους αγώνες τους! Και ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο τον Πιτιακούδη για την νίκη του στην κατηγορία του και τον πολύ καλό αγώνα που έδωσε!! Την επόμενη φορά θέλω να σας δω ακόμα πιο δυνατούς!!! Ο αγώνας του Χρήστου Πιτιακούδη:

Άκουσέ με.

Εικόνα
Άκουσέ με. Ο πόνος είναι προσωρινός. Μην τον φοβάσαι. Μπορεί να διαρκέσει για ένα λεπτό ή μια ώρα ή μια μέρα ή ακόμη και ένα έτος. Αλλά τελικά θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν τα παρατήσεις όμως, αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Είσαι κακομαθημένος. Ή σε μερικά πράγματα στη ζωή σου είσαι κακομαθημένος. Βρίσκεσαι απλά στο όριο του εαυτού σου στο να παίρνεις εσύ αποφάσεις στη ζωή σου, οι γονείς σου έχουν κάνει τα πάντα για σένα και συνεχίζουν να το κάνουν. Ποτέ δεν έχεις κάνει τίποτα πραγματικά για τον εαυτό σου. Είσαι κακομαθημένος. Σήμερα θα πούμε μόνο αλήθειες. Μερικοί από εσάς είναι κακομαθημένα παλιόπαιδα. Κάθε φορά που είχες κάποια προβλήματα, πάντα κάποιος από το σπίτι σου ερχόταν και σε ξεμπέρδευε. Κάθε φορά που είχες κάνει κάτι που δεν έπρεπε να κάνεις, και η μητέρα σου σε φώναζε, οι άνθρωποι λένε, "Η μητέρα σου είναι τύραννος, είναι πολύ σκληρή μαζί σου." Έχουν δίκιο! Σε μάλωσε σκληρά; Έχεις δίκιο! Μπορεί να ήταν σκληρή και αυστηρ

Καλημέρα και καλό Μήνα!

Εικόνα