Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2012

Τι γίνεται όταν κλέβεις λάθος ανθρώπους... (VIDEO)

Εικόνα
Kick Boxers , αντιλήφθηκαν και έπιασαν ληστές να τους κλέβουν τα κινητά τους μέσα από τα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των αθλητών.

Η καλή μέρα από το πρωι(νό) φαίνεται!!

Εικόνα
Αλήθεια, ακολουθείς τη λαϊκή ρήση που λέει: «Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος»; Είτε απαντήσεις ναι είτε όχι, αξίζει να διαβάσεις παρακάτω...    

Αντιμετωπίστε τις αλλεργίες: Διαλύστε τους μύθους, λύστε τις απορίες.[VIDEO]

Εικόνα
Ο Μάριος Παπαδόπουλος, Παιδοπνευμονολόγος-Παιδοαλλεργιολόγος και ο Νικόλαος Μαραγκός, Χειρουργός – Ωτορινολαρυγγολόγος, μίλησαν αποκλειστικά στο Pathfinder και μας βοήθησαν να λύσουμε τις πιο συχνές απορίες που έχουμε όλοι για τις αλλεργίες και παράλληλα να διαλευκάνουμε τους πιο διαδεδομένους μύθους για αυτές.  

Η σωματική τιμωρία αυξάνει τον κίνδυνο ψυχικών διαταραχών.

Εικόνα
"Στην παιδική ηλικία" Νέα Υόρκη   -   Τα άτομα που θυμούνται ότι όταν ήταν παιδιά είχαν πέσει θύματα βίαιης συμπεριφοράς είναι πιθανότερο να διαγνωστούν με κατάθλιψη, άγχος και διαταραχές προσωπικότητας μετέπειτα στη ζωή τους, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο   Pediatrics . Ερευνητές με επικεφαλής την Δρ Τρέισι Αφιφι από το Π ανεπιστήμιο της Μανιτόμπα  εκτιμούν ότι μεταξύ 2% και 7% των ψυχικών αυτών διαταραχών μπορεί να αποδοθούν σε τιμωρίες κατά την παιδική ηλικία, όχι όμως σε σοβαρότερες μορφές κακοποίησης.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Η τελική κατάταξη των Χωρών.

Εικόνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Live οι αγώνες του TAEKWON DO

Εικόνα
Η αγώνες του TAEKWON DO Live  από το Λονδίνο,8 έως 11 Αυγούστου.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Κατάταξη Χωρών μέχρι σήμερα.

Εικόνα
Πίνακας των μεταλλίων και η κατάταξη των Χωρών 05-08-2012

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία στο διπλό σκιφ.

Εικόνα
Το χάλκινο μετάλλιο , πρώτο για τη γυναικεία ελληνική κωπηλασία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία, στο Λονδίνο. Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες το 2009 (Πόζναν) και το 2011 (Μπλεντ) στον τελικό πέρασαν τρίτες τη γραμμή του τερματισμού με επίδοση 7:12.09. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βρετανίδες Κάθριν Κόουπλαντ και Σόφι Χόσκινγκ με 7:09.30, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στην 5η στο Πεκίνο Κίνα των Ξου Ντονγκξιάνγκ και Γουενί Χουάνγκ με 7:11.93.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Εικόνα
Την όγδοη θέση, με 89.200 βαθμούς, κατέλαβαν οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη στο τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικου στο ντουέτο της συχρονισμένης κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Πρώτες είναι οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο/Σβετλάνα Ρομάσινα με 98.200 βαθμούς. Αύριο τα ντουέτα θα διαγωνιστούν στο ελεύθερο πρόγραμμα και τα πρώτα 12 του προκριματικού θα συνεχισουν στον τελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (7/8). Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Μαραθώνιο η Κωνσταντινα Κεφαλά τερμάτισε 104η σε 3:01:12

Εικόνα
H Κωνσταντίνα Κεφαλα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μαραθώνιο γυναικών που έγινε σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου σε κυκλική «φλατ» διαδρομή, υπό δύσκολες όμως καιρικές συνθήκες λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 104η σε 3 ώρες 1 λεπτό και 18 δευτερόλεπτα, στον 3ο Μαραθώνιο της καριέρας της, ουσιαστικά περπατώντας στα τελευταία 10 χιλιόμετρα της διαδρομής λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως θα ήθελα. Σημασία όμως έχει ότι τερμάτισα»,  ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης αθλήτριας της ΑΕΚ που προπονείται με το Δημήτρη Θεοδωρίδη και στο Λονδίνο βρέθηκαν για να της συμπαρασταθούν στους πρώτους Ολυμπιακούς της καριέρας της, μέλη της οικογένειάς της.

Καλοκαίρι, διακοπές και το σεξ.

Εικόνα
Tο καλοκαίρι ανεβάινει η λίμπιντο, μειώνονται οι αναστολές και αυξάνονται οι πιθανότητες νέων γνωριμιών. Tο σεξ, όμως, με γνωριμίες της μίας βραδιάς ενέχει πολλούς κινδύνους. Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο αυτή αυξάνονται σημαντικά τα κρούσματα των αφροδίσιων νοσημάτων, αλλά και των απλών λοιμώξεων. Aντί να βάλετε φρένο στη σεξουαλική σας διάθεση, απλώς διαβάστε τους τρόπους να αποφύγετε τις... κακοτοπιές και να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι. 

Το Τάε Κβον Ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το ξέρατε ό,τι;

Εικόνα
Το TAEKWON DO  εντάχτηκε στα Ολυμπιακά Αθλήματα το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ . Είναι ένα άθλημα που έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ είναι μερικά γεγονότα που το αποδεικνύουν. - Στο Ταε Κβον Ντό, τρεις αθλητές έχουν συμμετάσχει σε τέσσερις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Στίβεν Λόπεζ (ΗΠΑ, M -80 κιλά), η Σάρα Στίβενσον (Βρετανία, F -67 κιλά) και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Ελλάδα, M +80 kg). - Ο Steven-Lopez είναι ο μόνος αθλητής 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (Jeju 2001 , Γκάρμις 2003 , Μαδρίτη 2005 , Πεκίνο 2007 και της Κοπεγχάγης του 2009 ) και έχει κερδίσει ένα μετάλλιο σε όλες τις Ολυμπιάδες που έχει συμμετάσχει (χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -68 κιλών, Σίδνεϊ 2000 , χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -80 κιλών, Αθήνα 2004 και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -80 κιλών, Πεκίνο 2008 ). - Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει κερδίσει από ένα αργυρό μετάλλιο σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες (

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Σήμερα Παρασκευή ξεκινά ο στίβος. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι συμμετοχές των αθλητών.

Εικόνα
Σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου, ο  στίβος κάνει πρεμιέρα την 7η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με 8 εκπροσώπους της Ελλάδας να ρίχνονται στη μάχη. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο στίβος είναι από τα αθλήματα που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, πολύ περισσότερο φέτος στο Λονδίνο αφού θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές όχι μόνο στον κόσμο αλλά και όλων των εποχών, σύμφωνα με τις επιδόσεις τους αφού έχουν σπάσει παγκόσμια ρεκόρ, όπως είναι η «τσαρίνα των αιθέρων», Γιελένα Ινσιμπάγιεβα αλλά και ο «άνθρωπος – αστραπή» Γιουσέιν Μπολτ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Κατάταξη Χωρών μέχρι σήμερα.

Εικόνα
Πίνακας των μεταλλίων και η κατάταξη των Χωρών 02-08-2012

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: 19 Ελληνικές συμμετοχές σήμερα.

Εικόνα
Ο Ηλίας Ηλιάδης κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου για λογαριασμό της Ελλάδας και σήμερα 19 αθλητές και αθλήτριες, όπως και η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με στόχο τη διάκριση.