Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2013

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Πως να “ξεγελάσετε” το παιδί σας και να το γεμίσετε αντιοξειδωτικά!

Εικόνα
Θα σας συστήσω ότι κάνω εγώ στην κόρη μου, που παρ’ όλο τις δικές μου υγιεινές διατροφικές συνήθειες εκείνη, επιμένει σε όλα τα ανθυγιεινά. Για αυτό κατέφυγα στις εξής πονηρές λύσεις που παραθέτω πιο κάτω… Δεν πίνει τσάι: Λατρεύει όμως τα μακαρόνια! Καθώς βράζουν ρίχνω μέσα δύο κουκούτσια  άγριου τριαντάφυλλου . Είναι ένα βότανο απλό που ενισχύει το  ανοσοποιητικό  και απομακρύνει τις  ιώσεις . Μπορείτε να το βρείτε παντού. Για τα καταστήματα βιολογικών προιόντων και βοτάνων, είναι αυτονόητο μέσα στην πάγια τακτική τους, ότι θα υπάρχει στα ράφι τους. Είναι και φθηνό. Δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή του, αλλά εσείς υπολογίστε περίπου 2-3 ευρώ. Κρατάει δε πάρα πολύ. Συνήθως το σακουλάκι έχει άφθονη ποσότητα. Το καλό με το άγριο τριαντάφυλλο, είναι ότι δεν έχει καμία γεύση. Μπορεί να μπεί μέσα σε οποιοδήποτε φαγητό χωρίς να γίνει αισθητό. Περιττό να πούμε ότι καλό θα είναι να το πίνεται και εσείς. Ειδικά αν έχετε αυτοάνοσο νόσημα και δεν μπορείτε να πιείτε  εχινάκεια . (θυρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Εικόνα
Τα μαθήματα θα γίνουν μέχρι και το Σάββατο 21 Δεκ 2013. Ξανά κοντά σας από τις 03/01/2014. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά! Υγεία και ευτυχία σε όλους!!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing & Muay Thai 2013‏

Εικόνα
Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2013 θα πραγματοποιηθεί 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων (Πάλης), οδός Αρτάκης και Ελλησπόντου, Άνω Λιόσια, έξοδος 5 Αττικής οδού. Καλή επιτυχία στους Αθλητές μας!!!