Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2013

Πως μπορούν με απλές διαφημίσεις να επηρεάσουν τη ζωή μας

Εικόνα
Υποσυνείδητες Διαφημίσεις και το περίφημο πείραμα με τα Popcorn και την Coca-Cola... Ένα όμορφο απόγευμα του 1957 ο James MacDonald Vicary, ερευνητής Μάρκετινγκ και Ψυχολόγος δημοσίευσε μια έρευνα που τάραξε τον κόσμο της ψυχολογίας, χτύπησε συναγερμό στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα συνομοσιολογικά σενάρια για τις μεθόδους Μάρκετινγκ των Πολυεθνικών.

Ο Σωστός ο Αθλητής.

Εικόνα
Ο Σωστός ο Αθλητής πρέπει να έχει αποκτήσει το συναίσθημα της βεβαιότητας για τη νίκη, νοοτροπία του πρώτου, μαχητικότητα, καταπολέμηση της νοοτροπίας του δεύτερου, ξεπέρασμα δειλίας έναντι ίσου ή ανώτερου αντιπάλου, αφοσίωση στο Δάσκαλό του, πάθος για το Σύλλογό του ή την εθνική του ομάδα, αυτοσυγκέντρωση και πνευματική ετοιμότητα σε κάθε στιγμή του αγώνα. Master Στεργάτος Γεώργιος 8th DAN, Λάρισα 1981.

Τα αποτελέσματα των αγώνων "APOLLON OPEN CUP 2013"

Εικόνα
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική τους επίδοση στο "APOLLON OPEN CUP 2013" Kick Boxing στις 10/03/2013 στην Αλεξανδρούπολη. Όπου έφεραν μετάλλια στην πόλη μας και την ανάδειξαν.  Ο Σύλλογός μας, αναγνωρισμένος από την Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Box) και την Γ.Γ.Α. (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), συμμετείχε και εκπροσωπούσε την πόλη μας, στο Πρωτάθλημα Kick Boxing με 14 Αθλητές και με τον προπονητή τους τον κ. Στεργάτο Σαράντη.

ΥΓΕΙΑ: Δείτε, με ποιο τρόπο, ο μεταβολισμός σας θα τρέχει σαν σφαίρα.

Εικόνα
Δείτε, με ποιο τρόπο, ο μεταβολισμός σας θα τρέχει σαν σφαίρα. Όλοι θέλουμε να χάσουμε τα περιττά μας κιλά και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Όμως οι περισσότεροι από μας κάνουμε σοβαρά λάθη πάνω στην προσπάθεια μας. Η ασιτία ή ο δραματικός περιορισμός των θερμίδων που προσλαμβάνουμε και η απουσία άσκησης και άλλων δραστηριοτήτων δεν είναι η σωστή απάντηση στην προσπάθεια που κάνουμε για μακροπρόθεσμη απώλεια σωματικού βάρους. Όταν δεν παρέχουμε στο σώμα σας αρκετά καύσιμα, δεν έχουμε και την απαιτούμενη ενέργεια να επωφεληθούμε από την άσκηση και τα οφέλη της.

Η τελική καρτέλα συμμετοχής των αθλητών στο “APOLLON OPEN CUP 2013”

Εικόνα
Η τελική καρτέλα συμμετοχής των αθλητών στο “APOLLON OPEN CUP 2013”