Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2013

Το πρόγραμμα του Κ-1 για το 2013!

Εικόνα
Το πρόγραμμα του Κ-1 για το 2013! Χώρες, events και ημερομηνίες! ο  Κ-1 Global  έδωσε στη δημοσίοτητα τις διοργανώσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει μέσα στο 2013.

Σακχαρώδης Διαβήτης

Εικόνα
Αν έχετε μόλις ανακαλύψει ότι πάσχετε από διαβήτη, μην αρχίσετε να πιστεύετε ότι είστε άρρωστος ή ότι έχετε αποκτήσει κάποιου είδους αναπηρία. Eκατομμύρια άνθρωποι, έχουν διαβήτη και οι περισσότεροι διάγουν φυσιολογική, δραστήρια ζωή. Oρισμένοι πορεύονται μαζί του για περισσότερα από 50 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες επίσης μπορείτε να δείται κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Εκρηκτικές διαστάσεις έχει λάβει ο σακχαρώδης διαβήτης σε συνδυασμό με την παχυσαρκία. Μέσα σε 30 χρόνια επταπλασιάστηκε ο αριθμός των πασχόντων από σακχαρώδη διαβήτη σε όλο τον κόσμο και από 50 εκατομμύρια που ήταν τη δεκαετία του '80 έφθασαν τα 350 εκατομμύρια.

ΕΤΑΒΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17.30 στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού. Οι αθλητές που θα βραβευτούν είναι οι παρακάτω . 

“APOLLON OPEN CUP 2013”

Εικόνα
ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING με το τίτλο “ APOLLON OPEN CUP 2013” και διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING . ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 από της 09:00 το πρωί. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξ/πολεως (Παράπλευρος κολυμβητηρίου).