Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2012

Οι 5 παράγοντες που συμβάλλουν στο αίσθημα της πείνας

Εικόνα
Εντοπίστε και καταπολεμήστε τους Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που, με το που τελειώνουν ένα γεύμα, αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο, σας έχουμε νέα: μπορείτε να απαλλαγείτε από το μόνιμο αίσθημα της πείνας, "χτυπώντας" τις αιτίες πίσω από αυτό. Ας δούμε ποιες μπορεί να είναι αυτές. 1) Ο καιρός Σύμφωνα με έρευνες, όταν πέφτει η θερμοκρασία, έχουμε την τάση να τρώμε περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ο οργανισμός μας χρειάζεται τροφή, οι ρυθμοί του μεταβολισμού επιβραδύνονται και, αμέσως μετά την κατανάλωση του φαγητού, η θερμοκρασία του σώματός μας ανεβαίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που τον χειμώνα νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο φαγητό. 2) Το μέγεθος του πιάτου και του ποτηριού μας Οι έρευνες δείχνουν ότι, όσο μεγαλύτερο είναι το πιάτο μας, τόσο περισσότερο τρώμε, αφού καταναλώνουμε από 25% έως 28% μεγαλύτερες μερίδες. Το ίδιο ισχύει και για τα ποτά- όσο μεγαλύτερο το ποτήρι, τόσο μεγαλύτερες ποσότητες καταναλώνουμε.

K-1 RISING 2012~K-1 WORLD MAX FINAL 16 Live

Εικόνα
Τα αποτελέσματα των αγώνων Live.

Melvin Manhoef: ''Πίστεψα ότι είμαι στην κορυφή. Τεμπέλιασα... αλλά πλέον είμαι πάλι στην πρίζα!''

Εικόνα
Oι άνθρωποι του  AFAV  ακολούθησαν τον  Melvin Manhoef  λίγο πριν τον αγώνα του στο  ''Ιt's Showtime 55''  απέναντι στον  Tyrone Spong  και έβγαλαν στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες το παρακάτω βίντεο. Διαβάστε όσα δηλώνει σε αυτό ο Manhoef, o οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο Κ-1, του οποίου η επιστροφή γίνεται αυτή την Κυριακή 27 Μαΐου. ''Πώς θα τον παίξω στο ρινγκ; Ούτε καν το σκέφτομαι. Θα μπω μέσα για να απολαύσω τον αγώνα και το event όπως έκανα πάντα. Δεν θέλω να σκέφτομαι αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω και τέτοια πράγματα. Όχι, απλά απολαμβάνω να μάχομαι, να κάνω αυτό στο οποίο είμαι καλός και λίγο με νοιάζουν τα υπόλοιπα. Και αυτό γιατί η αλήθεια είναι πως αν κερδίσω είμαι φίλος και αν χάσω είμαι ξεγραμμένος. Πρέπει να κάνω αυτό που θέλω και αυτό μετράει. Φυσικά και είμαι εδώ για να κερδίσω, αλλά το πώς δεν το σκέφτομαι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Εικόνα

Ένα ποδόσφαιρο όπως δεν το έχετε ξαναδεί!!!

Εικόνα
Ακόμα μία φορά τι συμβαίνει όταν συναντάμε τις πολεμικές τέχνες σε άλλο άθλημα...!!

Το νερό προσφέρει πολλά…

Εικόνα
Το νερό δεν ξεδιψά μόνο αλλά κάνει πολύ καλό και στο μυαλό. Γι’ αυτό είναι καλό να πίνετε πολύ νερό. Όπως λένε άλλωστε οι ειδικοί, όσοι συμμετείχαν...  σε εξετάσεις και είχαν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό είχαν κατά 10% καλύτερες επιδόσεις από εκείνους που δεν είχαν μαζί τους.

Άνοιξη και αλλεργίες: Τα είδη και τα συμπτώματα

Εικόνα
Έξι κύρια είδη αλλεργιών συγκαταλέγονται στα αρνητικά «παράγωγα» της άνοιξης. Διαβάστε ποια είναι αυτά και από ποια συμπτώματα χαρακτηρίζονται.

Τροφές για ανάρρωση μετά τη γυμναστική

Εικόνα
Κάθε φορά που γυμνάζεσαι προκαλείς (άθελά σου) μικρο-τραυματισμούς στους μυς σου και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, ιδίως αν έχεις καιρό να πας... γυμναστήριο ή αν κάνεις πιο έντονη άσκηση από αυτή που έχεις συνηθίσει.

Τι πρέπει να φάτε λοιπόν για να απολαύσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της άσκησης;

Εικόνα
Κάτι που ακούγεται πολύ συχνά είναι πως η άσκηση πρέπει να γίνεται με άδειο στομάχι ώστε να καίγεται περισσότερο λίπος. Μεγάλο ΛΑΘΟΣ!! Ξέρετε, ενέργεια δε χρειάζονται μόνο οι επαγγελματίες αθλητές. Στις περισσότερες περιπτώσεις γυμναστική με άδειο στομάχι σημαίνει κούραση, ζαλάδα, πονοκεφάλους πριν καν ξεκινήσετε. Άρα και μικρότερη απόδοση. 

3o ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1997-98, 1999-2000 & 2001

Εικόνα
3o ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1997-98, 1999-2000 & 2001